Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

Lječilište Veli Lošinj

Lječilište Veli Lošinj je smješteno izvan urbane jezgre gradića Veli Lošinj, u perivoju punim egzotičnog mediteranskog bilja. U Lječilištu veliki broj gostiju spaja ugodno s korisnim pa uz blagodati mikroklime, sunca i mora koriste i usluge medicinske rehabilitacije pod nadzorom liječnika

Lječilište Veli Lošinj ukupno raspolaže s 180 kreveta raspoređenih u tri objekta različite kategorije smještaja.

Villa Elisabethje dvorac sagrađen 1886. godine i u potpunosti renoviran i adaptiran 2013. godine. Sobe su prilagođene osobama sa bolestima dišnih putova alergijske etiologije.

Park V je objekt sagrađen 1985. godine. Korisnicima su na raspolaganju sobe koje imaju 2-4 kreveta ovisno o veličini te vlastite sanitarije. U zgradi se nalazi liječnička ambulanta i fizikalna terapija te je osigurana 24-satna medicinska skrb.

U kompleksu Lječilišta nalaze također šetnice kroz park Podjavori i vanjsko sportsko igralište  (kombinirano rukometno, nogometno, košarkaško i odbojkaško igralište) te stolovima za stolni tenis. 

VILLA ELISABETH

 

PUNI PANSION

s prijevozom

TERMIN

CIJENA po osobi

8 dana/7 noći

CIJENA po osobi

11 dana/10 noći

listopad do ožujak

 

2.675,00 kn

 

3.455,00 kn

 

ZGRADA PARK V

 

PUNI PANSION

s prijevozom

TERMIN

CIJENA po osobi

8 dana/7 noći

CIJENA po osobi

11 dana/10 noći

listopad do ožujak

 

2.255,00 kn

 

2.855,00 kn

Cijena uključuje:prijevoz turističkim autobusom i povratnu vožnju trajektom do otoka,smještaj po osobi u Vilii/Zgradi na bazi 7/10 PUNIH PANSIONA, recepcijsku prijavu, osiguranje od posljedica nezgode i odgovornosti, jamčevina, PDV i organizacijski trošak

Doplate: boravišna pristojba 8,00 kn/po danu;jednokrevetna soba.

NAPOMENA:korištenje fizikalne terapije na uputnicu D1 HZOO-a, uz uvjet dostave uputnice minimalno 2 tjedna prije  dolaska.

 

Po povratku IZLET u Marijansko svetište Trsat.

Posjet Svetištu Gospe Trsatske, koje se nalazi uz Trsatsku Gradinu. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz Kaštel sa kojeg se pruža predivan panoramski pogled na Rijeku i kvarnerski zaljev.

 

PDF_brošura

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem