Dvorac Trakošćan
Izvor: HTZ_Autor: Domagoj Sever
Dvor Veliki Tabor
Izvor: HTZ_Autor: Ivo Biočina
Kumrovec - UNESCO izrada drvenih igračaka
Izvor: HTZ_Autor: Ivo Biočina
Ribničko Pohorje
Izvor: STO_Autor: Tomo Jeseničnik
Izvor: STO
Izvor: STO

Zaštita privatnosti

Izjava o privatnosti

Ova izjava o privatnosti se odnosi na prikupljanje, pohranjivanje i korištenje osobnih podataka koje provodi TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. putem stranice www.trakostyan.hr. Ova izjava sadrži informacije o osobnim podacima koje od vas prikupljamo, kako ih koristimo i o vašim pravima upravljanja osobnim podacima koje mi prikupljamo. Molimo da pažljivo pročitate izjavu o privatnosti i da potvrdite da ste ju pročitali, razumjeli i prihvatili u potpunosti. Ako u potpunosti ne prihvatite ovu izjavu o privatnosti, nemojte koristiti ovu web-stranicu.

Nećemo i ne želimo svjesno prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 18 godina koje nisu pod nadzorom odraslih. Ako ste mlađi od 18, niste pod nadzorom i nemate dopuštenje roditelja ili staratelja, ne smijete koristiti ovu stranicu.

Ova izjava o privatnosti je posljednji put ažurirana u travnju 2019. Sve promjene izjave o privatnosti biti će objavljene na ovoj stranici, te ćete o tim promjenama biti obaviješteni. Molimo da redovito provjeravate objave kako biste bili informirani o provedenim promjenama.

O prikupljanju podataka

Svim osobnim podacima koje pruža ili prikuplja www.trakostyan.hr kontrolira :

TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o.
Trg Antuna Mihanovića 8
42223 Varaždinske Toplice

Ako imate pitanja o načinu na koji prikupljamo, pohranjujemo i koristimo vaše osobne podatke ili dodatna pitanja o privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikupljanje podataka

TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. prikuplja samo osobne podatke koje svojevoljno pruža korisnik. Mi prikupljamo, procesuiramo i koristimo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Za upravljanje, održavanje i poboljšanje web-stranice.
 • Kako bi stranicu učinili dostupnom i kako bi vam pružili sadržaj krojen prema vašim osobnim preferencijama (npr. prijavljivanje na određenim dijelovima stranice);
 • Pretraživanje dodatnih informacija;
 • Distribuciju traženih podataka;
 • Pružanje usluga koje ste zatražili (npr. odgovaranje na vaša pitanja i zahtjeve); te
 • Pružanje informacija o proizvodima i uslugama koje vas mogu interesirati putem klasičnoga slanja poštom, elektronske pošte, telefona, telefaksa, teksta/SMS-a i MMS-a, uključujući periodično slanje promotivnih materijala o proizvodima i uslugama TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. koje se odnose na Vas (izravni marketing);

Prije prikupljanja, procesuiranja i korištenja osobnih podataka u gore navedene svrhe, tražit ćemo vaše odobrenje onda kada je to po zakonu obvezno. Informacije koje korisnici pružaju u tu svrhu mogu uključivati:

 • Naziv, titula, adresa
 • Osobni podaci o kontaktu (telefon, telefaks, adresa elektronske pošte itd.)
 • Naziv, adresa, odjel, podaci o kontaktu i ostale informacije vezane uz tvrtku koju predstavljate (ako predstavljate tvrtku) i vaša funkcija unutar te tvrtke;
 • Korisničko ime i lozinka;

Možete slati elektronsku poštu putem naše web-stranice. Vaše će poruke sadržavati vaše korisničko ime i adresu elektronske pošte, te dodatne osobne podatke koje želite uključiti u poruku.

Nije moguće sastaviti isključivi popis svih potencijalnih podataka koje prikupljamo, procesuiramo i koristimo, zbog toga što postoje podaci koje vi dobrovoljno pružate kada provodite određene radnje na našoj stranici (npr. kada preuzimate dokument s naše stranice).

Također postoji mogućnost da prikupimo anonimne podatke o vašoj posjeti u statističke ili izvještajne svrhe. Međutim, neće vas se moći identificirati zbog toga što su prikupljeni podaci anonimni.

Otkrivanje podataka trećim stranama

Znamo da vaši osobni podaci imaju veliku vrijednost i zato provodimo sve prikladne mjere kako bismo vaše podatke u potpunosti zaštitili.

Osobni podaci koji su pruženi tvrtki TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. mogu se dijeliti s ostalim tvrtkama grupacije TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. Vaše se osobne informacije također mogu prenositi trećim stranama, koje su pružatelj i usluga, te koje procesuiraju podatke u ime tvrtke TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. i pružatelja podataka o tehnologiji, upravljanju identitetom, upravljanju web-stranicom, analizi podataka, podržavanju podataka, sigurnosti i uređajima za pohranjivanje. Vaši se podaci mogu, kao rezultat toga, prenositi izvan zemlje u kojoj se nalazite. To se odnosi na zemlje izvan Europskog Ekonomskog Područja (EEA). Zemlje izvan EEA-a ne moraju pružati jednaku razinu zaštite podataka kao i Hrvatska, iako će se prikupljanje, pohranjivanje i korištenje podataka i dalje provoditi u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Pružanjem vaših osobnih podataka prilikom korištenja stranice, pristajete na prijenos podataka.

TRAKOSTYAN-TOURS Turistička agencija, d.o.o. može dijeliti vaše osobne podatke pravnim, regulatornim ili ostalim vladinim agencijama ili trećim stranama ako je to prema zakonu potrebno. Ako treća strana stekne vlasništvo nad svom (ili većinom) našom imovinom, tada vaše osobne podatke moramo dijeliti s trećom stranom koja preuzima.

Vaši se osobni podaci neće dijeliti s članovima osoblja TRAKOSTYAN-TOURS Turističkaa agencija, d.o.o. niti će se dijeliti s bilo kojom trećom strani iz bilo kakvih razloga koji nisu navedeni u ovoj izjavi o privatnosti, osim ako drugačije nije dogovoreno prilikom pružanja i prikupljanja podataka. U slučaju da je potrebno dijeliti vaše podatke iz bilo kojeg razloga, tada ćemo vas prethodno zamoliti za dopuštenje.

Kolačići

Naša stranica koristi kolačiće i ostalu sličnu tehnologiju kako bi razlikovala vas i ostale korisnike i posjetioce na stranici. To nam omogućava pri pružanju boljeg iskustva prilikom pretraživanja i pri poboljšanju naše web-stranice.

Sigurnost

Implementirali smo općeprihvaćene tehnološke standarde i sigurnost prilikom rada kako bismo mogli zaštititi vaše osobne podatke od gubitka, zloupotrebe, promjene ili brisanja. Posebno osiguravamo provođenje svih organizacijskih i sigurnosnih mjera kako bismo mogli spriječiti neovlašteno ili nezakonito objavljivanje ili procesiranje vaših osobnih podataka i slučajni gubitak ili brisanje osobnih podataka.

Niti jedan prijenos podataka preko Internet ne može biti stopostotno osiguran. Stoga ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo zaštitili vaše osobne podatke koje prenosite preko Interneta.

Otkazivanje pretplate

Ako se odlučite na otkazivanje pretplate na elektronsku poštu, mi ćemo vam pružiti potrebne informacije pomoću kojih ćete to učiniti ili nas možete kontaktirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadržavanje podataka

Vaše osobne podatke ćemo zadržati onoliko koliko su nam potrebni kako bismo proveli potrebne radnje ili koliko je zakonski određeno.

Primjerice, vaši podaci o kontaktu (kao što su informacije generirane putem registracije za pristup pojedinim područjima na stranici) biti će zadržani onoliko koliko je potrebno da provedemo radnje koje ste od nas zatražili ili dok nas ne obavijestite o tome da želite da se ti podaci izbrišu. Podaci o popisu elektronske pošte, objave i pisma elektronske pošte se zadržavaju onoliko koliko je potrebno kako bi se provele radnje koje ste sami zatražili.

Vaša prava

Vaša su prava sljedeća:

 • Pravo da u bilo kojem trenutku od nas zatražite kopije vaših osobnih podataka koje posjedujemo, osim u slučaju zakonski određenih iznimki;
 • Pravo da od nas zatražite besplatno ažuriranje i korigiranje svih isteklih ili netočnih osobnih koje posjedujemo; te
 • Pravo na isključivanje iz razgovora koje vam mi (ili bilo koja treća strana kojoj smo proslijedili vaše osobne podatke uz vaše odobrenje) šaljemo.

Ako se želite pozvati na bilo koje od navedenih prava, molimo da nam pišete (putem objave ili elektronske pošte) na gore navedenu adresu ili da slijedite upute o isključivanju koje ćemo vam poslati unutar svakog poslanog razgovora.

Mobilne aplikacije

Niti jedan unos podataka niti pohranjene podatke ne pohranjujemo, dijelimo ili dokumentiramo mi ili treća strana. Analitika se koristi u svrhu nadziranja aktivnosti korisnika i poboljšanja iskustva naših korisnika i naših usluga.

Web stranice trećih strana

Ova web stranica sadrži poveznice stranica kojima upravljaju treće strane. Ova se izjava o privatnosti odnosi samo na osobne podatke koje prikupljamo putem ove web stranice, te ne možemo biti odgovorni za osobne podatke koje prikupljaju, pohranjuju i koriste treće strane putem svoje web stranice.  Uvijek pažljivo pročitajte izjavu o privatnosti kada posjećujete bilo koju drugu web stranicu.

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem