Ribničko Pohorje
Izvor: STO_Autor: Tomo Jeseničnik
Izvor: STO
Izvor: STO

KRAŠOGRAD

PROGRAM IZLETA:

Polazak ispred vrtića prema dogovoru. Vožnja autobusom u pravcu Zagreba, do mjesta Bratina koje se nalazi na svega 20-ak minuta vožnje od Zagreba. Po dolasku, odlazimo u restoran gdje se poslužuje kraš express s keksima, slijedi upoznavanje djece s aktivnostima. Nakon toga, krećemo s programom: vožnja vlakom po imanju na koju krećemo od restorana, tijekom koje će se djeca upoznati s ekološkim načinom uzgoja poljoprivrednih kultura na imanju – vlak se zaustavlja kod životinja, djeca izlaze i druže se s njima, hrane ih i fotografiraju. Na redu su igre i natjecanja ~ mužnja mehaničke kravice, utrke na mehaničkim konjima, mala alka, potraga sa skrivenim slatkim blagom, potezanje konopa, skakanje u vrećama… (dodjela dipoloma najuspješnijima). Slijedi zajednički ručak prema dječjem meniju s prirodnim sokom. Nakon kraćeg odmora slijede zabavne aktivnosti, zabava na igralištu, razni sportovi, jahanje ponija, likovna radionica, vožnja brodićem po jezerima i uživanje u igri… Oko 15:00 h planirani povratak prema mjestu polaska.

CIJENA: na upit (cijena ovisi o broju djece i mjestu polaska)

6  p1010008  24 1024x682

 

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem