Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar
Park znanosti - Oroslavlje
Izvor: Park znanosti - Oroslavlje
Etno Park Zagreb
Izvor: Etno Park Zagreb
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Nalazište krapinskih neandertalaca
Izvor: HTZ_ Autor: Ivo Biočina
Kumrovec - izrada drvenih igračaka - UNESCO
Izvor: HTZ_ Autor: Ivo Biočina
Lepoglavska čipka
Izvor: HTZ_Autor: Domagoj Blažević
Ogulin - Ivanina kuća bajke
Izvor: HTZ_ Autor: Domagoj Blažević
Dvor Veliki Tabor
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina

ZABOKY SELO

Na prekrasnom zagorskom brežuljku smjestilo se pitoreskno selo Zaboky. Od Zagreba je udaljeno samo 20- tak minuta vožnje. Posjetiteljima nudi pregršt zabavno- edukativnih sadržaja. Djeca mogu vidjeti kako se nekada davno živjelo u Hrvatskom zagorju, upoznat će vinograde i voćnjake, te alate kojima su se služili naše bake i djedovi.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u jutarnjim satima ispred vrtića. Oko 10:00 sati dolazak u selo „Zaboky”, slijedi upoznavanje sa programom uz slatki obrok dobrodošlice. Obilazak sela, prića o životu Hrvatskog zagorja uz upoznavanje s načinom života i alatima iz tog doba. Slijede igre i natjecanja: priprema kruha na tradicionalni način, potezanje užeta, mužnja mehaničke kravice, trčanje alke. Zasluženi zajednički ručak ( pohani pileći file, pommes, ketchup, salata, sok ). Igre i natjecanja: trampolin, dvorac na napuhavanje, dječji sportski poligon, posjeta kući bajke, potraga za izgubljenim patuljcima u šumi. Povratak pred vrtić u poslijepodnevnim satima.

 

CIJENA: na upit (cijena ovisi o broju djece i mjestu polaska)

PDF brošura

Zaboky1 Zaboky2 Zaboky3

 

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

tzistra