Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar
Park znanosti - Oroslavlje
Izvor: Park znanosti - Oroslavlje
Etno Park Zagreb
Izvor: Etno Park Zagreb
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Nalazište krapinskih neandertalaca
Izvor: HTZ_ Autor: Ivo Biočina
Kumrovec - izrada drvenih igračaka - UNESCO
Izvor: HTZ_ Autor: Ivo Biočina
Lepoglavska čipka
Izvor: HTZ_Autor: Domagoj Blažević
Ogulin - Ivanina kuća bajke
Izvor: HTZ_ Autor: Domagoj Blažević
Dvor Veliki Tabor
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina

CONTESSA

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak ispred vrtića prema dogovoru. Vožnja prema Jastrebarskom. Dolazak ispred dvoraca Erdody u Jastrebarskom. Slijedi dobrodošlica od voditeljice kostimirane u plemićku odoru. Na ulazu u dvorac djeci se prezentira priča o dvorcima, životu u velikim građevinama, kočijama, balovima, školovanju, dvoranama i kuhinjama, podrumima, hrani, dvorskom osoblju, zadaći plemića i malim anegdotama. Slikanje za uspomenu i ponovno vožnja do Budrovaca (općina Draganić).  Vožnja do kurije. Izlazak djece iz vozila izrežiran je kao trenutak ulaska u bajku. Pred ulaznim portalom čekaju ih kostimirani animatori. Razgled imanja ... plemeniti bijeli lipicanci, romantična legenda o mladom kraljeviću, vili i konju. Demonstracija aristokratske damske kočije iz 18 st. i poziranje za našeg fotografa dočarava dokoni život mladih dama na dvorovima. Pri ulasku u objekt slijedi razgledavanje uz voditelja i opisivanje namjena stvari, pokućstva ili prostorije. U sobi za bajke ostavljaju se torbe i višak odjeće, pa se s voditeljima odlazi u odaju s raskošnim haljinama i kostimima dvorskih uzvanika ili osoblja. Djeca plešu menuet. Budući da se približava podne i stari zvonik u neposrednoj blizini otkucava 12 sati, nekada obavezno vrijeme za ručak, djeca odlaze oprati ruke, te u blagovaonicu. Djeca sjedaju za svečani stol pale se svijećnjaci i donose se zdjele sa ručkom. Voćni sokovi toče se u kristalne čaše, sladoled u kristalne zdjelice. Nakon ručka djeca provode vrijeme u igri s animatorima. Slobodno vrijeme za igru... Povratak prema dogovoru. (Program traje cca 4 sata.)

CIJENA: na upit (cijena ovisi o broju djece i mjestu polaska)

249881  izlet4 69677371

 

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 osoba. Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika ili u slučaju promjene kalkulativnih elemenata. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja Trakostyan toursa. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora. Sve dodatne informacije zatražite u poslovnicama turističke agencije u Varaždinskim Toplicama.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

tzistra