Dugi otok - Veli žal
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Privlaka - plaža Bilotinjak
Izvor: HTZ _ Autor: Boris Kačan
Ston - zidine i solana
Izvor: HTZ _ Autor: Ivo Biočina
Trakošćan
Izvor: HTZ _ Autor: Domagoj Sever
Berba mandarina
Izvor: Hrvatska iz zraka_Autor: Davor Rostuhar

Reggea po brege

 

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. DAN: MJESTO POLASKA - VARAŽDINSKE TOPLICE:
Dobrodošli u Varaždinske Toplice – AQUAE IASAE. Po dolasku check in u hotel 3*. Ručak u hotelu.
Nakon ručka odlazimo pješke do obližnjih Topličkih bregi na degustaciju vina i ostalih autohtonih domaćih proizvoda. Program obilaska traje cca 5 sati, šetnja od cca 6 kilometara kružno po bregima oko Varaždinskih Toplica uz posjetu trojici vinogradara topličkog kraja koji su ovjenčani medaljama za izbor najbolje kapljice. Kod zadnjeg vinogradara u povratku dulji odmor uz zabavu s tamburašima. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera Nakon večere nastavak druženja, organizirani turnir u kartanju Belota. Noćenje.

 

2. DAN: VARAŽDINSKE TOPLICE – LUDBREG – VARAŽDIN – VARAŽDINSKE TOPLICE:
Kasniji doručak. Slobodno jutro za opuštanje i kupanje u bazenima hotela Minerva do ručka. Ručak u hotelu. Nakon ručka odlazimo na izlet u Ludbreg (centar svijeta) s usputnim stajanjem kod vidikovca sv. Vinka. Po dolasku u Ludbreg susret s lokalnim vodičem koji nas vodi u obilazak: „centra svijeta“ i Svetišta Predragocjene Krvi Isusove – obilazak Zavjetne kapele Hrvatskog sabora koja zajedno s postajama Križnog puta čini jedinstvenu stalnu izložbu mozaika od murano stakla na otvorenom. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Vraćamo se u autobus i nastavljamo prema Varaždinu, gradu anđela, baroka i cvijeća. Susret s lokalnim kostimiranim vodičem koji će nam zaželjeti dobrodošlicu i povesti nas na zanimljivo putovanje od prošlost do sadašnjosti, prilikom čega ćemo saznati kako i zašto Varaždin nosi titulu jednog od najstarijih hrvatskih gradova koji je još 1209. godine prvi stekao status slobodnoga kraljevskog grada. Sa svojom baroknom jezgrom i bogatom sakralnom arhitekturom, te iznimno vrijednim umjetničkim inventarom, zašto je upravo Varaždin nezaobilazno i važno ime u povijesti cijele Hrvatske, te kako je i zašto ponosno desetak godina nosio ime glavnog grada Hrvatskog Kraljevstva, u kome je zasjedao Hrvatski državni sabor čak 30 puta i zašto je baš ovdje po prvi puta formirana hrvatska vlast – Bansko vijeće... Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i kupnju suvenira. Povratak u Varaždinske Toplice. Večera u hotelu. Finale turnira u Belotu, uz svečano proglašenje pobjednika i prigodne poklone za najbolje. Noćenje.


3. DAN: VARAŽDINSKE TOPLICE – MJESTO POLASKA:
Doručak. Odjava iz hotela. Vodimo Vas u jutarnju šetnju gradom s kostimiranim vodstvom uz obilazak znamenitosti Toplica. Nakon razgleda grada, nastavljamo pješke cca 2 km do vidikovca Tonimir iznad Toplica, te dalje do kleti Crnko cca 2 km (detox program u prirodi). Ručak i zabava uz muziku do polaska kući.

 


CIJENA ARANŽMANA: NA UPIT (ovisno o mjestu polaska i broju osoba)

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • 2 noćenja u hotelu 3*/4* u Varaždinskim Toplicama na bazi 2 puna pansiona (ručak, večera i doručak) u dvokrevetnoj sobi
 • korištenje rekreacijskih bazena s termalnom vodom
 • korištenje sumpornih kada u poslijepodnevnim satima
 • korištenje fitnessa 1h/dnevno;
 • ogrtači u sobi i hotelska kozmetika
 • lokalnog kostimiranog vodiča za obilazak grada Varaždina i Varaždinih Toplica
 • ulaznicu za Zavičajni muzej u Varaždinskim Toplicama
 • dodatno stručno vodstvo na lokalitetima u Varaždinskim Toplicama (iskopine + Etno kuća)
 • prezentaciju RIMSKIH IGRI za sve sudionike prema programu
 • lokalnog vodiča za obilazak Ludbrega
 • ulaznicu za dvorac Trakošćan uz stručno vodstvo kustosa
 • ručak uz glazbu restoranu 3.eg dana pri povratku
 • obilazak vinogradara prema programu uz degustaciju vina i autohtonih domaćih proizvoda, te tamburaše (zabava uz tamburaše u trajanju od cca 3h)
 • organizirani turnir u Belotu uz prigodne nagrade
 • jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, organizacijske troškove


U cijenu aranžmana nije uključeno:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja a nisu navedeni pod cijena uključuje
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)

 

U cijenu aranžmana je moguće dodatno uključiti:

 • prijevoz turističkim autobusom od mjesta polaska pa dalje prema programu
 • licenciranog turističkog pratitelja/voditelja putovanja na hrvatskom ili stranom jeziku (prema potrebi i interesu grupe

 

PDF brošura

 

 


NAPOMENA: plaćanje moguće na više mjesečnih obroka po dogovoru s agencijom.

 

OPCIJA ZA PRIHVAĆANJE PONUDE I POTVRDU REZERVACIJE AUTOBUSA: minimalno mjesec dana od izdavanja ponude.

Cijena je rađena na dan tečaja EUR 05.12.2020.

 

VAŽNE INFORMACIJE:
- organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda
- završno pismo/obavijest o putovanju dostavljamo e-mailom učitelju voditelju, najkasnije 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.)
- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa, ukoliko iste nisu uključene u cijenu aranžmana
- organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
- organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa
- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
- predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta
- upute i opći uvjeti putovanja sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru
o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga Vas molimo da iste pozorno pročitate
- najmanji broj osoba potreban za ostvarivanje paket-aranžmana naveden je pod CIJENA ARANŽMANA
- Agencija može raskinuti Ugovor i Ugovaratelju/Putnicima u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete i bilo kakvih drugih plaćanja Ugovaratelju ni bilo kojem od Putnika, u bilo kojem od sljedećih slučajeva:
a) ako Agenciju u izvršenju Ugovora spriječe izvanredne okolnosti koje se nisu mogle izbjeći pod uvjetom da Agencija o raskidu Ugovora obavijesti Ugovaratelja bez nepotrebnog odgađanja prije početka paket-aranžmana, te
b) ako je broj Putnika prijavljenih za paket-aranžman manji od najmanjeg broja putnika navedenih u „Cijena aranžmana“, pod uvjetom da Agencija obavijesti Ugovaratelja o raskidu Ugovora ne kasnije od 20 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju više od 6 dana, 7 dana prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju između 2 i 6 dana, odnosno 48 h prije početka paket-aranžmana za putovanja koja traju manje od 2 dana.
- molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr.


NAČIN I ROKOVI PLAĆANJA:
- Plaćanje je moguće izvršiti na bilo koji od sljedećih načina (jednokratno ili na rate):
a) gotovinom u poslovnici Agencije: Trg Antuna Mihanovića 8, 42 223 Varaždinske Toplice
b) bankovnom doznakom u korist poslovnog računa Agencije: IBAN: HR5623600001101732055 otvorenog kod Zagrebačke banke
c) kreditnom/debitnom karticom: American Express, Mastercard, Diners, Visa
- potrebno je uplatiti 1. ratu (ukoliko je plaćanje dogovoreno na rate prema primljenoj općoj uplatnici) prema dospijeću navedenom na uplatnici, odnosno ukupni iznos cijene najkasnije 15 dana prije početka realizacije putovanja ovisno o odabranom načinu plaćanja

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.
Više informacija Razumijem